Merillomenü
Kávé kapcsolat
Kávé

Jura kávégépek

Eladó, használt kávégépeinket itt találja: Eladó felújított kávégépek

JURA kávégépek

Professzionális vendéglátós gépek

Jura Impressa XF50

Jura Impressa XF50

A csodás kávé megérkezik az irodába.
A kifejezetten irodai használatra tervezett új gép azon a technológián alapul, amely az IMPRESSA F50-et az egyértelmű győztessé tette a "Stiftung Warentest" (Németország legismertebb fogyasztóvédelmi folyóirata) 2004. decemberi számában közölt összehasonlításban, a teljesen automatikus kávé- és eszpresszó-gépek kategóriájában. Ezúttal történt meg első ízben, hogy "nagyon jó" minősítést kapott egy teljesen automatikus gépnél mind az aromahatás, mind a hab minősége.

Jura Impressa XF50 adatok
Jura Impressa XJ9 TFT

Jura Impressa XJ9 TFT

Csak egy gombnyomásra van szükség, hogy elindítsa az IMPRESSA XJ9 TFT kávégéppel elkészíthető hét különböző, egyéni programozású specialitás valamelyikének készítését.
Jura Impressa XJ9 TFT adatok
Jura Impressa Z9 One Touch TFT Aroma+

Jura Impressa Z9 One Touch TFT Aroma+

A szuperpremium kategóriás IMPRESSA Z9 minden kávészerető ember szívét megdobogtatja. Okos, mégis egyszerű, de nem utolsósorban gyönyörű. A készülék a premium kategória csúcsát képviseli, minden alkatrészén látszik a JURA minőség irányi elkötelezettsége (Borostyán és fehér színű csészemegvilágítás, külön a kávéhoz és Cappuccinohoz, szélességében állítható kávékifolyó, magasságában állítható tejhabosító fej, külön vízadagoló és ajándék fém tejtartó stb.). A márkától már megszokott egy gombos verzélőegység, az úgynevezett Rotary Switch forgókapcsoló és a pár éve kifejlesztett innovatív, színes TFT-kijelző párosa a Z9-esnél is tökéletesen működik
Jura Impressa Z9 One Touch TFT Aroma+ adatok
Vendéglátásra kapacitált gépek


Jura Impressa XJ5

Jura Impressa XJ5

Csak egy gombnyomásra van szükség, hogy elindítsa az IMPRESSA XJ5 kávégéppel elkészíthető hét különböző, egyéni programozású specialitás valamelyikének készítését.
Jura Impressa XJ5 adatok
Jura IMPRESSA J9 OTC TFT SILVER

Jura IMPRESSA J9 OTC TFT SILVER

Azt gondolnánk, hogy a JURA J-sorozatának új készülékét csupán gyönyörű lakkozott frontja határozza meg. Pedig a valódi erénye az óriási színes TFT-kijelzőben rejlik, amely talán a JURA mérnökei által kifejlesztett valaha volt legjobb kezelőfelület. A már jól ismert intelligens elektronika és a Rotary Switch forgókapcsoló párosa a kijelzővel kiegészülve a végletekig leegyszerűsíti a kávékészítést. A forgókapcsoló megmozdításával aktivált menüben már képek alapján válogathatunk a kávéféleségek teljes spektrumából. A Latte Macchiatotól a Ristrettóig, a csészék elmozdítása nélkül minden egy gombnyomással készül. Főzés közben az intelligens kijelzőn a kávékhoz beállított mennyiségeketellenőrizhetjük, de akár meg is változtathatjuk. Roger Federernek is ez a funkció a kedvence!.

Jura IMPRESSA J9 OTC TFT SILVER adatok
Jura Impressa C65

Jura Impressa C65

Az előd, IMPRESSA C5-ös készülék jól átgondolt Rotary Switch forgókapcsolós, szimbólumos kiválasztási rendszere került továbbfejlesztésre az IMPRESSA C65-ös készüléknél, amely immáron szöveges kijelzővel, nagy teljesítményű rozsdamentes acél őrlőfejjel kínálja a minden JURA-tól elvárt kávéházi élményt.  A C géposztály legújabb készüléke - amely az IMPRESSA modellek úgynevezett “beugró“ darabja - letisztult, kompakt kávéfőzőgép, amely elegáns lakkozott és matt felületeivel remek ár/érték arányával könnyen az Ön konyhájának dísze is lehet. 
Jura Impressa C65 adatok
Jura Impressa F8 TFT

Jura Impressa F8 TFT

Az IMPRESSA F8 modern és innovatív koncepciója jól példázza a Jura egyértelmű döntését, hogy az alacso-nyabb árkategóriájú készülékeknél is meghonosítsa a premium kate-góriában immár alapkövetelménynek számító kiemelkedő fejlesztéseit. Az F-sorozat új csúcskészüléke 2014-ben ennek megfelelően már TFT-kijelzővel rendelkezik.
Jura Impressa F8 TFT adatok
Otthoni excluzív gépek


Jura ENA9 One Touch Aroma+

Jura ENA9 One Touch Aroma+

A kombinált kifolyórendszerének köszönhetően az ENA9 OTC Aroma+, a JURA ENA sorozatában elsőként képes az egy gombnyomásos, a csészék elmozdítsa nélküli Latte Macchiato és Cappuccino készítésre. A tejes specialitásokat akár a Rotary Switch forgókapcsolóval, akár a kihelyezett gombok segítségével is elkészíthetjük.
Jura ENA9 One Touch Aroma+ adatok
Jura ENA Micro 1

Jura ENA Micro 1

A Micro1-et kifejezetten egy csésze Espresso elkészítésére tervezték. Az aromazáró fedél frissen tartja a kávészemeket, a nagyteljesítményű őrlőfej az Aroma+ technológiának köszönhetően ideális őrlési teljesítményt nyújt. A főzőegység háromféle csészemérethez programozható. Az elkészült Espresso hőmérséklete az intelligens felfűtési rendszernek köszönhetően még akkor is optimális, ha a főzések között hosszabb idő telt el.
Jura ENA Micro 1 adatok
Jura Impressa A5 One Touch Platin

Jura Impressa A5 One Touch Platin

A vadonatúj IMPRESSA A5 készülék mérete megegyezik a márka eddigi legkisebb készülékeinek, az ENA Micro-sorozat gépeinek méreteivel – a készülék szemből nézve mindössze egy A4-es papírlap nagyságú. Kompakt, karcsú, egyenes vonalvezetésével és 3 milliméter vastag, választható színű alumínium oldalfalával a márka egyik bátran ajánlható úgynevezett “belépő” mo-dellje. Az automata - kategóriájában egyedülálló módon - képes a kétcsészés kávéfőzésre, de nem jelentenek neki gondot a tejes specialitások sem. A Cappuccino vagy a Latte Macchiato is mindössze egy gombnyomással készíthető a Jura eddigi legkisebb One Touch Cappuccino készülékével.
Jura Impressa A5 One Touch Platin adatok
Jura ENA7 AROMA+ PIROS

Jura ENA7 AROMA+ PIROS

A kis, kompakt gépet minden olyan háztartásnak örömmel ajánljuk, akik szeretik a minőséget, mégsem tudnak nagy helyet biztosítani a kávéfőzőgépnek. Az ENA7 a JURA egyik klasszikus automatájának továbbfejlesztett változata, amely a 2014-es évben kerül ismét a boltok polcaira. Az ENA9-hez hasonlóan megújult Rotary Switch forgókapcsoló segítségével a termékek kiválasztása pofonegyszerű, de ha kedvünk tartja a direkt gombok segítségével is készít-hetünk kávét. A fedőlapra kihelyezett gombok között foglal helyet az Aroma Boost funkció, amelynek segítségével a maximális kávémennyiséget darálhatjuk le egyszerre egy adag kávéhoz (16 gramm). Az újragondolt készülék Aroma+ őrlőfejjel, vörös-ezüst színben készül arra, hogy újra meghódítsa közönségét.

Jura ENA7 AROMA+ PIROS adatok
Jura Impressa F55

Jura Impressa F55

Az F55 a JURA fullautomata kávéfőzőgép-kínálatának és egyben az F-sorozatnak az egyik legsikeresebb készüléke. Hála a tökéletesített Rotary Switch© forgókapcsolónak,  és az Aroma+ őrlőfejnek a kávékészítés ideje minimálisra csökkent. Csak egy gombnyomás, és máris gyönyörködhet a készülő kávé mélybarna színében, és tökéletes krémájában.
Jura Impressa F55 adatok

Csészemelegítők


Jura csészemelegítő

Jura csészemelegítő

A JURA Cup Warmer csészemelegítője nem csak melegít, hanem a felhasznált elsőrangú minőségű anyagoknak, és a stílusos, legömbölyített formájának hála külsőre is tetszetős. 
Jura csészemelegítő adatok

Tejhabosítók


Jura Tejhabosító

Jura Tejhabosító

A svájci Jura kávégépgyártó cég ismét kitett magáért , megcsinálta a szinte lehetetlenségig egyszerű tejhab készítő gépet. a készülék kis buborékos kemény tejhabot tud készíteni hideg és vagy meleg állapotban.

Baristáknak és otthoni kis géppel rendelkezőknek ajánljuk,akik kis helyen pillanatok alatt tejhabot kívánnak készíteni kávélyukhoz.
Jura Tejhabosító adatok

Tejhűtők


Jura Cool Control Tejhűtő

Jura Cool Control Tejhűtő

Zárt, rozsdamentes tartályban tartja hidegen a tejet. A tartály egyszerűen kiemelhető, és tisztítható. Teljesen zárt csőrendszeren keresztül jut el a tej a habosító fejig. A csomag tartalmazza az összes csövet, és csatlakozást, melyre szükség lehet. A tartályba 1.2 liter tej fér. Az összes automata habosító fejhez használható.

Jura Cool Control Tejhűtő adatok

Rendelhető opciók

Szemes kávétartály Xs

MDB kapcsolat

Vízhálózati csatlakozó

Claris szűrőpatron

Tisztító tabletta

Vízkőtlenítő tabletta

Cappucino tisztító
Kávégépek | Rancilio kávégépek | Kávés kiegészítők


 • Merillo kávé 3
 • Merillo kávé 11
 • Merillo kávé 9
 • Merillo kávé 8
 • Merillo kávé 1
 • Merillo kávé 7
 • Merillo kávé 10
 • Merillo kávé 12
 • Merillo kávé 4
 • Merillo kávé 5
 • Merillo kávé 6
 • Merillo kávé 2
Felíratkozás hírlevélre

Sprache wählen

Magyar